• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Funko Pop! Rocks

Rocks Funko Pop kopen? In ons aanbod vind je een uitgebreid aanbod uit de Funko Pop! Rocks-serie. Begin je verzameling met een van deze figuren of breid hem uit!
PRE-ORDER
Aanbieding
Rocks POP! - Lewis Capaldi
Rocks POP! - Lewis Capaldi
€14,95 €12,95

Funko Pop! Rocks

Rocks Funko Pop!

Dankzij de Funko Pop! Rocks-reeks worden artiesten uit de muziekwereld vereeuwigt. Of je nu liefhebber bent van Golden Oldies, Klassieke Rock, Punkrock of iets hiertussen in, grote kans dat er een Rock Funko van jouw idool te vinden is. Juist dat maakt deze vinyl figuren ook zo populair: er is voor iedereen wel een herkenbaar poppetje te vinden.

In de Rocks-serie van Funko is een zeer gevarieerd aanbod te vinden. Zo zijn onder meer grootheden als Jimmi Hendrix, Elvis en Kurt Cobain al vereeuwigt. De leden van KISS hebben een theatrale uitstraling gekregen en zijn te zien in hun beroemde on-stage make-up. Zelfs The Beatles doen mee aan de rockpret met individuele figuren voor John, Paul, George en Ringo.

Uitgebreid aanbod binnen de Rock Funko Pop!-serie

Funko Pop Rocks beperkt zich echter niet tot het rock-muziekgenre, maar brengt ook hulde aan hiphop-artiesten en legendes, waaronder de Notorious B.I.G., Tupac, en natuurlijk alle leden van de Backstreet Boys.

Het is duidelijk dat de Funko Pop Rocks lijn vrij groot is en blijft groeien. Hieronder staat de hele galerij, terwijl het bijbehorende tabblad een handige checklist bevat. Sommige figuren zijn gebrandmerkt als Pop! Rock in plaats van Pop! Rocks, maar ze maken allemaal deel uit van dezelfde primaire set.