Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Spelcomputer & Controller Reparaties

  Spelcomputer & Controller Reparaties

  Wij zijn gespecialiseerd in reparaties van (retro) spelcomputers. Je spelcomputer is bij ons in vertrouwde handen door onze jarenlange ervaring met allerlei voorkomende problemen.

   

  Wij repareren vakkundig en snel je PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch, Sega Game Gear, Xbox, Xbox 360, Nintendo DS, Gameboy (Color), GBA of Nintendo NES console. Zelfs voor het vervangen van de save batterij van je favoriete Pokémon game of het laten repareren van je PS4 of PS5 controller ben je bij ons aan het juiste adres.

   

  Staat je spelcomputer er niet bij? Stuur ons dan gerust een mailtje misschien dat wij je spelcomputer alsnog kunnen repareren.

   

  Over het algemeen duurt reparatie van je spelcomputer twee weken afhankelijk van drukte, het defect en het op voorraad hebben van benodigde onderdelen. In sommige gevallen is de reparatie klaar terwijl je wacht. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, brengen wij alleen eventuele verzendkosten in rekening.

   

  Wil jij je spelcomputer door ons vakkundig laten repareren? Kom dan met je spelcomputer langs in onze winkel in Groningen. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, dan is het ook mogelijk om je kapotte console naar ons op te sturen. Stuur ook een briefje mee met je adres gegevens, telefoonnummer en e-mailadres plus een duidelijke omschrijving van het probleem/defect. Indien je zelf aan je spelcomputer hebt gewerkt, dien je dit ook te melden.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking