Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Gameboy Color Reparatie

  Veel voorkomende problemen Kosten
  Laag geluidsniveau of geen geluid20 euro
  LCD scherm kapot30 euro


  Heb jij een Gameboy Color met één of meerdere van bovenstaande problemen? Geen nood wij kunnen dit in de meeste gevallen vakkundig voor je repareren. Staat je probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

  Over het algemeen duurt reparatie van je Color één week afhankelijk van het defect en het op voorraad hebben van benodigde onderdelen. In sommige gevallen is de reparatie klaar terwijl je wacht. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, brengen wij alleen eventuele verzendkosten in rekening. NO CURE NO PAY! 

  Na een succesvolle reparatie garanderen wij dat jij weer als vanouds kan gamen op jouw oude vertrouwde Gameboy Color!

  Gameboy Color langs brengen:

  Wil jij je Gameboy Color door ons vakkundig laten repareren of upgraden? Kom dan met je spelcomputer langs in onze winkel in Groningen. Kijk hieronder voor onze openingstijden en adres!

  Openingstijden 
  Maandag13:00 - 18:00
  Dinsdag12:00 - 18:00
  Woensdag12:00 - 18:00
  Donderdag12.00 - 18:00
  Vrijdag12:00 - 18:00
  Zaterdag11:00 - 17:00
  ZondagGesloten

  Ons Adres:

  Gameland-Groningen
  Steentilstraat 35 
  9711GK Groningen 

  Gameboy Color opsturen:

  Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel in Groningen, dan is het ook mogelijk om je kapotte Gameboy Color naar ons op te sturen.

  Stuur ook een briefje mee met je adres gegevens, telefoonnummer en e-mailadres plus een duidelijke omschrijving van het probleem/defect. Indien je zelf aan je spelcomputer hebt gewerkt, dien je dit ook te melden.

  Zodra de reparatie klaar is ontvang je een mail met daarin een betalingsverzoek. Wij sturen dan je spelcomputer indien gewenst met het vervangen onderdeel terug naar jou.

  Ons Adres:

  Gameland-Groningen
  T.a.v. Reparatie
  Steentilstraat 35 
  9711GK Groningen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking