Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Sega Game Gear Reparatie/mod

  Reparaties Sega Game GearKosten
  Condensatoren vervangen (beeld,geluid,stroomtoevoer)70 euro
  Kunstof scherm vervangen20 euro
  Sega Game Gear Mod199,95 euro


  De Sega Game Gear is een iconische draagbare spelcomputer uit de jaren '90. Hoewel het apparaat destijds veel populariteit genoot, kampte het ook met enkele nadelen. Een van de grootste minpunten was het scherm van de Game Gear.

  Een veelvoorkomend probleem bij de Sega Game Gear is dat de condensatoren na verloop van tijd defect raken. Dit kan dus leiden tot beeld- en geluidsproblemen en problemen met de stroomtoevoer. Geen nood, wij kunnen dit in de meeste gevallen vakkundig voor je repareren. Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw geliefde Sega Game Gear weer in topconditie te krijgen.

  Om deze problemen op te lossen, bieden wij vervanging van de condensatoren aan voor zowel het beeld (mainboard) als het geluid (soundboard) en powerboard. Voor slechts €40 vervangen wij de condensatoren voor het beeld, en voor €30 vervangen we de condensatoren voor het geluid en de stroomtoevoer (powerboard).

  Over het algemeen duurt reparatie van je Sega Game Gear 1 tot 2 weken afhankelijk van drukte en het op voorraad hebben van desbetreffende onderdelen. Na een succesvolle reparatie garanderen wij dat jij weer als vanouds kan gamen op jouw oude en vertrouwde Sega Game Gear! Mocht reparatie om wat voor reden dan ook niet meer mogelijk zijn, zijn wij genoodzaakt om 25 euro aan materiaal en onderzoek kosten in rekening te brengen. 

  Upgrade naar CleanScreen

  Gelukkig is er nu ook een andere oplossing voor deze problemen: CleanScreen. Met CleanScreen geef je jouw Sega Game Gear namelijk een moderne upgrade en geniet je van een verbeterde spelervaring.

  CleanScreen biedt verschillende voordelen ten opzichte van het originele scherm. Ten eerste zorgt CleanScreen voor een helderder en scherper beeld, met een beter contrast. Dit betekent dat je games nu echt tot leven komen op het scherm van je Game Gear waardoor je optimaal kunt genieten van je favoriete games.

  Wat CleanScreen ook uniek maakt, is de energie-efficiëntie ervan. In tegenstelling tot het originele scherm verbruikt CleanScreen veel minder stroom, waardoor de batterijduur van je Game Gear aanzienlijk wordt verlengd. Hierdoor kun je langer ongestoord gamen zonder steeds nieuwe batterijen te moeten aanschaffen.

  Kies voor CleanScreen en geef jouw Sega Game Gear de upgrade die het verdient. Deze upgrade kost €199,95 en is inclusief het vervangen van alle condensatoren voor beeld, geluid en stroomtoevoer. 

  Deze mod wordt volledig op order besteld. Houd dus rekening met een levertijd van 3 a 4 weken.

  Klik hier om direct naar de pagina 'Sega Game Gear Mod Service' te gaan om je bestelling te plaatsen.

  Sega Game Gear langs brengen:

  Wil jij je Game Gear door ons vakkundig laten repareren of upgraden? Kom dan met je console langs in onze winkel in Groningen. Klik hier voor onze openingstijden en adres!

  Sega Game Gear opsturen:

  Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel in Groningen, dan is het ook mogelijk om je Game Gear naar ons op te sturen.

  Pak je console goed en stevig in. Stuur ook een briefje mee met je adres gegevens, telefoonnummer en e-mailadres plus een duidelijke omschrijving van het probleem/defect. Indien je zelf aan je console hebt gewerkt, dien je dit ook te melden.

  Zodra de reparatie klaar is ontvang je een mail met daarin een betalingsverzoek. 

  Ons Adres:

  Gameland-Groningen
  T.a.v. Reparatie
  Steentilstraat 35 
  9711GK Groningen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking