• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Funko Pops

Funko Pops

Funko Pop is iets waar je vast wel eens van gehoord hebt. Het zijn kleine figuurtjes van ongeveer 10cm groot die je direct zal herkennen als je er eenmaal een gezien hebt. Ze weerspiegelen bekende figuren zoals Disney prinsessen, superhelden, dieren en meer. Ondanks dat ze hierop lijken hebben ze toch erg karakteristieke eigenschappen waarmee je ze direct zal herkennen als Funko Pop figuren. Het ontstaan hiervan gaat best een verhaal achter schuil waarmee de fans van Funko Pop ongetwijfeld wel bekend zijn, het is namelijk niet zo dat deze figuren direct immens populair waren en dat iedereen ze wilde hebben. Lees verder om meer te weten te komen over het ontstaan van Funko Pop en de geweldige collecties die er vandaag de dag te verkrijgen zijn binnen ons assortiment.

De geschiedenis van Funko Pop

Funko was in eerste instantie een bedrijf wat bobble head poppetjes produceerde. Het werd opgericht in 1998 en begon vrij klein met alleen dit soort figuren. In 2010 heeft de oprichter van dit bedrijf een paar prototypes uitgebracht van de huidige Funko Pop figuren onder de naam Funko Force 2.0. Hiermee is hij op de Comic Con in San Diego gaan staan om daar de reacties op deze figuren te peilen. De reacties hier waren veelal negatief en de mensen leken niet te snappen wat hier zo leuk aan moest zijn. Door een aantal positieve reacties heeft de oprichter van Funko een risico genomen en hij was gemotiveerd om echt wat van Funko Pop te gaan maken. Dit risico is zeker beloond gezien het feit dat deze figuurtjes tegenwoordig erg populair zijn en veel gekocht worden.

Verschillende uitgebrachte collecties

Funko Pop is erg leuk voor iedereen om te verzamelen. Dit komt door het uitgebreide aantal collecties die er zijn uitgebracht. Hier zitten dan ook voor iedereen herkenbare figuren tussen. Iedereen is ongetwijfeld bekend met Disney en alle prinsessen en andere figuren die in deze bekende films voorkomen. Ben je hier geen fan van dan zijn er genoeg andere figuren te krijgen uit diverse films en games die je ongetwijfeld wel erg leuk zal vinden. Om nu te zeggen hoeveel poppen en collecties er zijn heeft geen zin aangezien dit aantal steeds groter wordt, Funko Pop blijft uitgebreid worden en je verzameling hiervan zal dan ook niet snel compleet zijn.

De Wacky Wobbler Pops

Zoals je hebt kunnen lezen begon het bedrijf Funko met bobble heads. Deze figuren zijn immens populair, wat uiteraard zo is omdat ze erg leuk zijn. Ondanks de vernieuwingen in de poppen zijn er nog steeds bobble heads verkrijgbaar onder de naam Wacky Wobbler Pops. Deze leuke figuren komen je ongetwijfeld bekend voor en zullen elke keer weer een lach op je gezicht tevoorschijn toveren met hun wiebelende hoofden. Een echte Funko fan kan niet zeggen een complete verzameling te hebben zonder deze Funko Wacky Wobbler Pops toe te voegen aan alle leuke Funko Pop figuren.

Niet lang wachten op de aanvulling van jouw verzameling

Er is haast niets vervelender als lang moeten wachten op een bestelling. Het komt gelukkig bij ons haast niet voor dat je langer moet wachten als een dag voordat jouw pakket bezorgd wordt. Alle bestellingen die voor 15:00 geplaatst worden verzenden wij nog dezelfde dag. Dit betekend dat jouw Funko Pop figuren de volgende dag al bij jouw verzameling kunnen staan. Wacht niet langer meerdere dagen maar bestel Funko Pop bij Gameland-Groningen.nl en ontvang jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel de geweldige Funko Pop figuren die jij leuk vind vandaag nog en zie ze morgen al in jouw huis staan.