Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Disc Reparatie Service

  Heb je krassen op je favoriete game, film of muziek CD en loopt hij vast? Dan hebben wij de oplossing! 

  Laat voor slechts €3,50 je game, film of muziek CD weer mooi glinsteren. Wanneer je meerdere schijfjes wil laten polijsten, dan vragen wij vanaf 10 stuks €3,00 en vanaf 20 stuks €2,50.

  Let op: Schijfjes met diepe krassen, voelbaar met je nagel, Blue Ray (PS3, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Wii U) en GameCube kunnen helaas niet gepolijst worden. Daarnaast kunnen wij niet garanderen dat je game, film of muziek CD na het polijsten weer werkt.

  Langskomen in de winkel:

  Wil jij je game, film of muziek CD door ons vakkundig laten polijsten? Kom dan met je schijfjes langs in onze winkel in Groningen. Het polijsten is klaar terwijl je wacht. Kijk hier voor onze openingstijden en adres!

  Schijfjes opsturen:

  Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel in Groningen, dan is het ook mogelijk om je schijfjes naar ons op te sturen.

  Stuur ze zonder boekje en doosje naar ons op (dit scheelt verzendkosten) stuur ook een briefje mee met je adres gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. 

  Zodra het polijsten klaar is ontvang je een mail met daarin een betalingsverzoek. Wij sturen na betaling je schijfjes terug naar jou. 

  Ons Adres:

  Gameland-Groningen
  T.a.v. Disc Reparatie
  Steentilstraat 35 
  9711GK Groningen 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking