• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Xbox 360

Xbox 360

De Xbox 360 is er een die je echt moet hebben. Vergelijk hem met zijn voorganger en je zal direct weer weten waarom. Er zijn hierop zoveel geweldige aanpassingen gedaan waardoor hij ongekend populair is geweest en er dan ook veel over is gesproken. Je weet misschien niet meer wat de grootste verandering was maar daar zullen wij je zeker aan helpen herinneren. In de winkel is hij niet meer verkrijgbaar maar je kunt hem in ons assortiment nog aanschaffen net als de vele spellen die er verkrijgbaar waren voor deze console. Lees verder en ontdek opnieuw waarom dit apparaat direct zo populair was op het moment dat hij uitkwam en waarom hij dat tot op heden nog steeds is.

Niet zo oud als je denkt

De Xbox 360 is uitgebracht in het jaar 2005. Ondanks dat dat misschien klinkt als heel lang geleden valt dit best mee in vergelijking met sommige andere consoles in ons assortiment. Er zijn een aantal grote veranderingen geweest sinds 2002 toen de eerdere editie van de Xbox uitkwam wat deze console echt een geweldig mijlpaal voor gamers maakt. Het is dan ook niet gek dat hij tot op vandaag de dag nog zo populair is. Ondanks dat hij nog niet zo oud is mag hij eigenlijk niet uit je huis ontbreken. In reguliere winkels is hij allang uit de schappen verdwenen maar wij bieden hem nog steeds met trots aan. De Xbox 360 is nog geen antiek apparaat maar is het zeker waard om aan te schaffen.

Eindelijk draadloze controllers

De grote verandering waar wij het eerder over hadden zijn uiteraard de draadloze controllers. Hoe je bij de Xbox Classic nog in de buurt van de tv moest blijven zitten kreeg je met deze console opeens de vrijheid om je rond te bewegen. Je kon op een afstand van de tv gaan zitten die je prettig vond en rondlopen met je controller. Waarom dit zo een geweldige ontwikkeling was? Dit is een vraag die je jezelf niet hoeft te stellen als je wel eens per ongeluk aan de kabel van je controller hebt getrokken waardoor hij loskwam of de hele console meegetrokken werd. Dit was dan ook een zeer grote verbetering ten opzichte van de eerder uitgebrachte console met controllers die je slechts met kabel kon gebruiken.

Eindeloos veel spellen voor de Xbox 360

Dat de spellen voor de Xbox 360 niet meer in de winkel verkrijgbaar zijn is absoluut geen ramp. Veel mensen hebben deze namelijk bewaard en bieden ze nu aan. Zo hebben wij een ruim aanbod van spellen voor deze console waarvan je er ongetwijfeld een aantal al wel gespeeld hebt. Door het grote aanbod spellen voor de Xbox 360 kun je hierop als vanouds uren spelen en je er echt helemaal in verliezen. Bekijk eens ons ruime aanbod en speel opnieuw de spellen waar jij zoveel jaar geleden gek op was. Weet je niet meer hoe de spellen precies werkten, maak je niet druk wij hebben in ons assortiment namelijk ook een grote hoeveelheid handleidingen die je daar weer bij helpen.

Bestel de Xbox 360 bij Gameland-Groningen.nl

Het spelen op de Xbox 360 zal als vanouds een geweldige ervaring zijn. Het is als teruggaan in de tijd en de spellen spelen waar je ooit zo gek op was. Toch kan het lastig zijn om oudere consoles te bestellen, omdat je nooit weet wat je in huis haalt. Toch hoeft dit niet het geval te zijn. Als je hiermee geen gok wilt nemen en gegarandeerd goede kwaliteit in huis wilt halen dan kun je het beste de Xbox 360 bestellen bij Gameland-Groningen.nl. Zo weet je altijd dat de producten die je in huis haal gebruikt zijn maar nog altijd in zeer goede staat zijn. Bestel hem vandaag nog en begin binnen een paar dagen weer met spelen.