Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Nintendo 3Ds XL Reparatie

  Reparaties Nintendo 3Ds XLKosten
  Accu vervangen25 euro
  Analoge Stick vervangen25 euro
  Thumbstick vervangen20 euro
  Kaart Slot 1 vervangen35 euro
  Schouderknop links/rechts vervangen25 euro
  Speelknoppen vervangen15 euro
  Touchscreen vervangen25 euro


  Heb jij een Nintendo 3Ds XL met één of meerdere van bovenstaande problemen? Geen nood wij kunnen dit in de meeste gevallen vakkundig voor je repareren. Staat je probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

  Over het algemeen is je 3Ds XL binnen twee weken gerepareerd, afhankelijk van drukte en het op voorraad hebben van benodigde onderdelen. Onderzoekskosten zijn 25 euro, deze vervallen als je akkoord gaat met de reparatie. Garantie is twee maanden.

  Na een succesvolle reparatie garanderen wij dat jij weer als vanouds kan gamen op jouw vertrouwde Nintendo 3Ds XL.

  Nintendo 3Ds XL langs brengen:

  Wil jij je 3Ds XL door ons vakkundig laten repareren of upgraden? Kom dan met je spelcomputer langs in onze winkel in Groningen. Klik hier voor onze openingstijden en adres!

  Nintendo 3Ds XL opsturen:

  Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel in Groningen, dan is het ook mogelijk om je kapotte 3Ds XL naar ons op te sturen.

  Pak je 3Ds XL goed en stevig in. Stuur ook een briefje mee met je adres gegevens, telefoonnummer en e-mailadres plus een duidelijke omschrijving van het probleem/defect. Indien je zelf aan je spelcomputer hebt gewerkt, dien je dit ook te melden.

  Zodra de reparatie klaar is ontvang je een mail met daarin een betalingsverzoek. Wij sturen dan je spelcomputer indien gewenst met het vervangen onderdeel terug naar jou.

  Ons Adres:

  Gameland-Groningen
  T.a.v. Reparatie
  Steentilstraat 35 
  9711GK Groningen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking