Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Xbox Series X/S Controller Reparatie

  Reparaties Xbox Series X/S controllerKosten
  3.5 Headphone Jack vervangen25 euro
  Accu vervangen20 euro
  Analoge Stick links/rechts vervangen30 euro
  Analoge Stick beide vervangen55 euro
  Behuizing vervangen30 euro
  Oplaadpoort vervangen35 euro
  Speelknoppen vervangen20 euro
  Thumbstick links/rechts vervangen15 euro
  Thumbstick beide vervangen25 euro
  Trigger en/of Bumper links/rechts vervangen20 euro
  Trigger en/of Bumper beide vervangen30 euro


  Heb jij een Xbox Series X/S controller met één of meerdere van bovenstaande problemen? Geen nood wij kunnen dit in de meeste gevallen vakkundig voor je repareren. Staat je probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

  Over het algemeen is je controller binnen twee weken gerepareerd, afhankelijk van drukte en het op voorraad hebben van benodigde onderdelen. Onderzoekskosten zijn 25 euro, deze vervallen als je akkoord gaat met de reparatie. Garantie is twee maanden.

  Na een succesvolle reparatie garanderen wij dat jij weer als vanouds kan gamen met jouw vertrouwde Xbox Series X/S controller.

  Xbox Series X/S controller langs brengen:

  Wil jij je Xbox Series X/S controller door ons vakkundig laten repareren of upgraden? Kom dan met je controller langs in onze winkel in Groningen. Klik hier voor onze openingstijden en adres!

  Xbox Series X/S controller opsturen:

  Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel in Groningen, dan is het ook mogelijk om je kapotte Xbox Series X/S controller naar ons op te sturen.

  Pak je controller goed en stevig in. Stuur ook een briefje mee met je adres gegevens, telefoonnummer en e-mailadres plus een duidelijke omschrijving van het probleem/defect. Indien je zelf aan je controller hebt gewerkt, dien je dit ook te melden.

  Zodra de reparatie klaar is ontvang je een mail met daarin een betalingsverzoek. Wij sturen dan je controller indien gewenst met het vervangen onderdeel terug naar jou.

  Ons Adres:

  Gameland-Groningen
  T.a.v. Reparatie
  Steentilstraat 35 
  9711GK Groningen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking