Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Nintendo NES Reparatie

  De Nintendo NES consoles hebben vaak problemen met knipperend beeld, vervaagde grafische afbeeldingen of helemaal geen beeld. Dit wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een versleten Pin-Connector.

  Heb jij een Nintendo NES met één of meerdere van bovenstaande problemen? Geen nood wij kunnen dit in de meeste gevallen vakkundig voor je repareren. Wij vragen 25 euro voor het vervangen van de Pin-Connector. Staat je probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

  Over het algemeen is de reparatie van je Nintendo NES klaar terwijl je wacht. Onderzoekskosten zijn 25 euro, deze vervallen als je akkoord gaat met de reparatie. Garantie is twee maanden.

  Na een succesvolle reparatie garanderen wij dat jij weer als vanouds kan gamen op jouw oude en vertrouwde Nintendo NES!

  Nintendo NES langs brengen:

  Wil jij je Nintendo NES door ons vakkundig laten repareren? Kom dan met je spelcomputer langs in onze winkel in Groningen. Klik hier voor onze openingstijden en adres!

  Nintendo NES opsturen:

  Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel in Groningen, dan is het ook mogelijk om je kapotte Nintendo NES naar ons op te sturen.

  Stuur ook een briefje mee met je adres gegevens, telefoonnummer en e-mailadres plus een duidelijke omschrijving van het probleem/defect. Indien je zelf aan je spelcomputer hebt gewerkt, dien je dit ook te melden.

  Zodra de reparatie klaar is ontvang je een mail met daarin een betalingsverzoek. Wij sturen dan je spelcomputer indien gewenst met het vervangen onderdeel terug naar jou.

  Ons Adres:

  Gameland-Groningen
  T.a.v. Reparatie
  Steentilstraat 35 
  9711GK Groningen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking