Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Disclaimer

  Disclaimer voor gameland-groningen.nl
   
  Gameland-Groningen (Kamer van Koophandel: 68206666), hierna te noemen , verleent u hierbij toegang tot gameland-groningen.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
  Gameland-Groningen behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
   
  Beperkte aansprakelijkheid
  Gameland-Groningen spant zich in om de inhoud van gameland-groningen.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
  Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op gameland-groningen.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Gameland-Groningen.Voor op gameland-groningen.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Gameland-Groningen nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.
   
  Auteursrechten
  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Gameland-Groningen.
  Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Gameland-Groningen, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
   
  Overig
  Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking