Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Nintendo 2Ds Reparatie

  Reparaties Nintendo 2DsKosten
  Accu vervangen15 euro
  Analoge Stick vervangen20 euro
  Thumbstick vervangen15 euro
  Kaart Slot 1 vervangen35 euro
  LCD Scherm vervangen75 euro
  Speelknoppen vervangen15 euro
  Touchscreen vervangen25 euro


  Heb jij een Nintendo 2Ds met één of meerdere van bovenstaande problemen? Geen nood wij kunnen dit in de meeste gevallen vakkundig voor je repareren. Staat je probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

  Over het algemeen is je 2Ds binnen twee weken gerepareerd, afhankelijk van drukte en het op voorraad hebben van benodigde onderdelen. Onderzoekskosten zijn 25 euro, deze vervallen als je akkoord gaat met de reparatie. Garantie is twee maanden.

  Na een succesvolle reparatie garanderen wij dat jij weer als vanouds kan gamen op jouw vertrouwde Nintendo 2Ds.

  Nintendo 2Ds langs brengen:

  Wil jij je 2Ds door ons vakkundig laten repareren of upgraden? Kom dan met je spelcomputer langs in onze winkel in Groningen. Klik hier voor onze openingstijden en adres!

  Nintendo 2Ds opsturen:

  Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel in Groningen, dan is het ook mogelijk om je kapotte 2Ds naar ons op te sturen.

  Pak je 2Ds goed en stevig in. Stuur ook een briefje mee met je adres gegevens, telefoonnummer en e-mailadres plus een duidelijke omschrijving van het probleem/defect. Indien je zelf aan je spelcomputer hebt gewerkt, dien je dit ook te melden.

  Zodra de reparatie klaar is ontvang je een mail met daarin een betalingsverzoek. Wij sturen dan je spelcomputer indien gewenst met het vervangen onderdeel terug naar jou.

  Ons Adres:

  Gameland-Groningen
  T.a.v. Reparatie
  Steentilstraat 35 
  9711GK Groningen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking