Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  PlayStation 3 Reparatie

  Reparaties PS3 & ControllerKosten
  Onderhoudsbeurt35 euro
  PS3 Controller Thumbstick links/rechts vervangen15 euro
  PS3 Controller Thumbstick beide vervangen25 euro
  PS3 Slim Lens vervangen50 euro
  PS3 Superslim Lens vervangen65 euro


  Heb jij een PlayStation 3 met één of meerdere van bovenstaande problemen? Geen nood wij kunnen dit in de meeste gevallen vakkundig voor je repareren. Staat je probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

  Over het algemeen is je PS3 binnen twee weken gerepareerd, afhankelijk van drukte en het op voorraad hebben van benodigde onderdelen. Onderzoekskosten zijn 25 euro, deze vervallen als je akkoord gaat met de reparatie. Garantie is twee maanden.

  Na een succesvolle reparatie garanderen wij dat jij weer als vanouds kan gamen op jouw vertrouwde PlayStation 3.

  PlayStation 3 langs brengen:

  Wil jij je PlayStation 3 door ons vakkundig laten repareren of upgraden? Kom dan met je spelcomputer langs in onze winkel in Groningen. Klik hier voor onze openingstijden en adres!

  PlayStation 3 opsturen:

  Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel in Groningen, dan is het ook mogelijk om je kapotte PlayStation 3 naar ons op te sturen.

  Pak je PS3 goed en stevig in. Stuur ook een briefje mee met je adres gegevens, telefoonnummer en e-mailadres plus een duidelijke omschrijving van het probleem/defect. Indien je zelf aan je spelcomputer hebt gewerkt, dien je dit ook te melden. Bekabeling en controller meesturen is niet nodig.

  Zodra de reparatie klaar is ontvang je een mail met daarin een betalingsverzoek. Wij sturen dan je spelcomputer indien gewenst met het vervangen onderdeel terug naar jou.

  Ons Adres:

  Gameland-Groningen
  T.a.v. Reparatie
  Steentilstraat 35 
  9711GK Groningen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking