• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sega Mega Drive Reparatie

Veel voorkomende problemen  Kosten
Mega Drive 1 of 2 geeft geen beeld 20 euro
Mega Drive 1 of 2 gaat niet meer aan 20 euro


Heb jij een Sega Mega Drive met één of meerdere van bovenstaande problemen? Geen nood wij kunnen dit in de meeste gevallen vakkundig voor je repareren. Staat je probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

Over het algemeen duurt reparatie van je Mega Drive één week afhankelijk van het defect. In sommige gevallen is de reparatie klaar terwijl je wacht. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, brengen wij alleen eventuele verzendkosten in rekening. NO CURE NO PAY! 

Na een succesvolle reparatie garanderen wij dat jij weer als vanouds kan gamen op jouw oude vertrouwde Sega Mega Drive!

Sega Mega Drive langs brengen:

Wil jij je Mega Drive door ons vakkundig laten repareren? Kom dan met je spelcomputer langs in onze winkel in Groningen. Kijk hieronder voor onze openingstijden en adres!

Openingstijden  
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 12:00 - 18:00
Woensdag 12:00 - 18:00
Donderdag 12.00 - 18:00
Vrijdag 12:00 - 18:00
Zaterdag 11:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Ons Adres:

Gameland-Groningen
Steentilstraat 35 
9711GK Groningen 

Sega Mega Drive opsturen:

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel in Groningen, dan is het ook mogelijk om je kapotte Mega Drive naar ons op te sturen.

Stuur ook een briefje mee met je adres gegevens, telefoonnummer en e-mailadres plus een duidelijke omschrijving van het probleem/defect. Indien je zelf aan je spelcomputer hebt gewerkt, dien je dit ook te melden.

Zodra de reparatie klaar is ontvang je een mail met daarin een betalingsverzoek. Wij sturen dan je spelcomputer indien gewenst met het vervangen onderdeel terug naar jou.

Ons Adres:

Gameland-Groningen
T.a.v. Reparatie
Steentilstraat 35 
9711GK Groningen