Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag!

  Neem contact met ons op als je vragen hebt over een product

  Contact

  Star Wars Funko Pop

  Star Wars Funko Pops zijn misschien wel de meest populaire Funko's die er bestaan. Niet zo gek, want van de Star Wars serie zijn heel veel verschillende Funko Pops gemaakt. Toon meer

  Prijs

  -
  28 Producten

  Heel veel Star Wars Funko Pops

  Omdat de Funko Pops van Star Wars zo immens populair zijn, is de collectie van poppen uit de filmserie enorm uitgebreid. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een Funko van gemaakt. De karakters uit de Star Wars film zijn van zichzelf al erg opvallend en spraakmakend, maar de Funko Pop versies zijn extra excentriek!

  De kenmerkende verhoudingen van de Pops, met de grote hoofden en kleine lichaampjes, maken de poppetjes extra grappig om naar te kijken. Door de combinatie met de felle kleuren trekken ze hoe dan ook de aandacht.

  Gameland-Groningen heeft een groot assortiment Funko Pops. Kies jouw favoriete figuur en bestel ze eenvoudig online. Natuurlijk ben je ook in onze winkel van harte welkom!

  Welke Funko Pop van Star Wars is jouw favoriet?

  Zowel Star Wars als Funko Pops kennen échte verzamelaars en liefhebbers. Het is dan ook bijna vanzelfsprekend dat de combinatie van beide heel veel fans heeft. Het kopen van Funkos komt wel met een waarschuwing: vanaf het moment dat je je eerste Funko Pop koopt, wil je ze namelijk allemaal verzamelen!

  Gelukkig biedt Gameland-Groningen jouw daarbij meteen de oplossing, door je te voorzien van een ruime keuze Star Wars Funko Pops. En als je je collectie nóg verder uit wilt breiden, dan kan dat met onder andere Harry Potter Pops, Funkos van Marvel, Funko Pops van Disney en nog veel meer!

  Waarom Star Wars Funkos zo populair zijn

  Net als de film Star Wars, zijn de Funko Pops van de film ook zo populair. Hoe dat kan vraag je je af? Dat komt omdat de Funkos de ‘Galaxy Far Far Away’ dichtbij brengen! Wanneer je de grappige Funkos in huis haalt, is het net alsof je zelf onderdeel bent van het team van Luke Skywalker. Of kies je voor de duistere zijde van The Darth Vader?

  Van ‘The Phantom Menace’ tot ‘The Rise of Skywalker’, liefhebbers kunnen het verhaal dromen. Met de Pops van Star Wars kun je het hele verhaal thuis opnieuw beleven, waardoor het verzamelen van de leuke, grappige poppetjes een hobby op zich wordt. Weet jij de Yoda Pop te bemachtigen? Of ben je uit op een Pop van Darth Vader? Beleef de hype, en verzamel ze allemaal!

  Bestel je Star Wars Funko Pop bij Gameland-Groningen

  Als verzamelaar wil jij niet lang wachten op je nieuwe Pop. Dat begrijpen wij als geen ander en daarom versturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag, als je de bestelling op een werkdag plaatst voor 15:00 uur. Wacht dus niet langer met het bestellen van jouw Star Wars Funko Pop!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking