Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag!

  Neem contact met ons op als je vragen hebt over een product

  Contact

  Stranger Things Funko Pop

  Stranger Things Funko Pops hebben net als de serie op de bekende streamingdienst een enorme vlucht genomen. Stranger Things is zo populair geworden dat iedereen een Funko Pop van zijn of haar favoriete karakter wil hebben! Kies jouw favoriet in onze websh Toon meer

  Prijs

  -
  3 Producten

  Kies je favoriete Stranger Things Funko Pop!

  Eén van de redenen waarom de serie Stranger Things zo immens populair is, is omdat de rollen perfect gespeeld zijn. Kijkers voelen zich daardoor enorm verbonden met de spelers uit de serie. Die verbinding met de karakters maakt ook de Stranger Things Funko Pops zo populair, omdat je de karakters daardoor nóg dichter naar je toe haalt. De hoofdrollen worden bovendien bijna allemaal vertolkt door kinderen en dat is misschien wel wat de Pops van Stranger Things nóg aandoenlijker maakt!

  Kan jij ook niet genoeg krijgen van de serie en het verhaal? Bestel dan snel jouw Funko Pop van Stranger Things. Haal het verhaal naar je huiskamer door te beginnen met jouw collectie ST Funko’s van Gameland-Groningen.

  Populariteit van Stranger Things Funko Pop

  Toen de serie in juli van 2016 met het eerste seizoen kwam, was het vrijwel meteen een succes. De retro 80’s serie sprak meteen tot de verbeelding door de perfect gespeelde rollen. Het bijzondere verhaal en het vermogen van Eleven, Will, Mike, Lucas en alle anderen om kijkers aan de buis te kluisteren, duurt tot op de dag van vandaag!

  Door de hype zijn Stranger Things karakters overal terug te zien. Funko Pops, kleding, posters, commercials en zelfs spellen, zijn allemaal middelen geworden om de bekendheid van de serie verder over de wereld te verspreiden. Maar van al deze dingen zijn Funko Pops van Stranger Things natuurlijk het allerleukste om te hebben. De grappige poppetjes met de grote hoofden maken het nóg leuker en grappiger.

  Het verhaal van Stranger Things

  Het verhaal van Stranger Things bestaat momenteel uit 4 seizoenen, maar is nog niet afgelopen! Het vijfde seizoen is inmiddels wel aangekondigd, dus je kan je alvast klaarmaken voor de ontknoping!

  Let op: we kunnen je geruststellen, want de onderstaande tekst bevat GEEN spoilers!

  Het begint in het eerste seizoen, waar een groep jonge vrienden een spel speelt. Het spel wordt echter werkelijkheid, met als gevolg dat één van de vrienden, Will, spoorloos verdwijnt. Vanaf hier wordt het verhaal spannend, doordat de overblijvende vrienden op zoek gaan naar Will. Helemaal wanneer Eleven opduikt en uit een mysterieus, geheim laboratorium blijkt te komen.

  In de zoektocht naar Will gebeurt vanalles! De titel Stranger Things is zodoende tekenend voor wat er allemaal gebeurt, want het zijn inderdaad rare dingen die gebeuren!

  Stranger Things Funko Pop Eleven veel gekozen

  Weet jij al wat jouw favoriete Funko Pop is? Ga je voor de stoere Nancy of Lucas? Of ben je meer het type Will Buyers?

  Funko Pops zijn er voor alle karakters wel te vinden, maar de meest populaire van allemaal is waarschijnlijk de Stranger Things Funko Pop van Eleven. De moedige, goedwillende ‘El’ heeft zo haar angsten, maar doet uiteindelijk altijd het goede door haar vrienden te helpen en te strijden tegen Demogorgan.

  Veel meer Funko Pops bij Gameland-Groningen

  Naast Funko’s van Stranger Things bieden we jou nog veel meer Pop-plezier. Er zijn namelijk nog veel meer erg populaire Funko’s die je wel móeten aanspreken.

  Een greep uit onze Television Funko collectie:

  En we hebben zelfs nóg meer, want naast karakters uit bekende televisie series, hebben we bijvoorbeeld ook Pops van Games en Rocks Pops van rocksterren.

  Koop Stranger Things Funko Pop online of in onze winkel

  Als échte fan van Stranger Things, kom je naar Gameland-Groningen. Wij zijn namelijk net als jij groot fan van de serie en hebben daarom een dikke collectie Funko’s van de karakters uit de 80’s serie!

  Koop je Funkopop van Eleven of elk ander karakter makkelijk online, of kom gezellig langs in onze winkel in Groningen. Wij helpen je graag aan je favoriete Stranger Things Funko Pop!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking